В Сливен БСП отбеляза 1-ви май – Деня на труда с шествие в

...
В Сливен БСП отбеляза 1-ви май – Деня на труда с шествие в
Коментари Харесай

Продължават честванията за 1 май на социалисти в цялата страна

В Сливен БСП отбеляза 1-ви май – Деня на труда с шествие в града под надпис „ Достоен труд в кротичък свят “.

В шествието участваха регионалния ръководител Асен Гагаузов, общинският ръководител Атанас Делибалтов, ген. Кольо Милев, общински съветници и симпатизанти. Те минаха през пешеходната зона на града и сервираха цветя пред паметника на Съби Димитров.

Във Враца Общинският съвет на Българска социалистическа партия постави цветя пред Паметника на служащия.

„ На 1-ви Май означаваме Международния ден на труда и работническата взаимност. Българска социалистическа партия е лява партия и като такава постоянно е отстоявала правото на труд на всеки, обществените придобивки на работещите и трудещи се хора, както и съответното възнаграждение за техния труд. Нека в този ден си пожелаем да бъдем по-сплотени и солидарни един към различен и подготвени да посрещнем провокациите в тези сложни времена “, съобщи ръководителят на общинската организация Иван Иванов.

В Ямбол млади социалисти означиха празника с акция за разчистване на стълбище, водещо до Паметника 110 години от Освобождението на България на възвишението „Бакаджиците“. В мероприятието с изключение на социалисти се включиха и жители, заинтригувани от идеята.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР